sâmbătă, 20 iunie 2009

EPITELIN - o crema minune


Da, aceasta crema i-a salvat pe sotul si pe socrul meu de niste eczeme care i-au chinuit mult timp.
Dupa ce am cheltuit multi bani pe nenumarate creme, unguente si preparate farmaceutice recomandate de diferiti medici dermatologi am descoperit aceasta crema la plafar. Exasperati am incercat-o si pe aceasta, convinsi fiind ca una in plus nu are ce sa strice, si spre uimirea noastra a functionat.
Am uitat sa precizez ca sotul meu suferea de o eczema atopica palmara, care uneori mai recidiveaza datorita faptului ca lucreaza intr-un mediu unde se folosesc substante chimice sau pentru ca uneori "uita" sa-si puna manusile cand spala vasele (ei da, detergentul de vase e foarte agresiv pentru piele, chiar daca firmele producatoare se lauda ca au creat formule care protejeaza mainile, lasandu-le catifelate si hidratate).

In prospectul produsului se precizeaza ca este un produs cu principii active si biologice din flori de galbenele si musetel , uleiuri volatile, flavonoide, saponozide triterpenice, vitamina C si acizi grasi esentiali din uleiul de luminita noptii.

Actiune: Datorita principiilor active pe care le contine are actiune cicatrizanta, epitelizanta, calmanta si antiinflamatoare.

Este recomandata pentru tratarea: plagilor greu vindecabile, a plagilor postoperatorii, ranilor, escarelor, arsurilor, intepaturilor de insecte, degeraturilor, eczemelor.

Se poate procura de la magazinele cu produse naturiste, este produsa de firma Exhelios si costa in jur de 7 lei.
Nu garantez ca functioneaza pentru orice tip de eczema (in fond e doar o crema naturista), dar la noi a mers.

10 comentarii:

Alinadel spunea...

Multumim ca ne-ai informat! E bine de stiut ca produsele naturiste ajuta de multe ori mai mult decat tratamentele medicamentoase.

iulia spunea...

Eu am folosit Stimuven de la Exhelios si sunt tare multumita!

Corina spunea...

eu folosesc crema de calcaie de la hemel. Este pe baza de miere de albine, ceara si uleiuri volatile. Este cicatrizanta, antibacteriana si antimicotica. Arsura se vindeca in cateva zile, m-am intepat intr-un cui ruginit si doar cu crema, fara antibiotice in 3 zile talpa mea e funcionala.
va astept pe www.biserica-alba.blogspot.com

Anonim spunea...

Credeti ca ar putea-o ajuta si pe fiica mea de un an? Are dermatita atopica si se manifesta doar iarna. Acum, ca vine anotimpul rece, incepe pielea sa se usuce si apar din nou mici eczeme.

Ioana spunea...

Nu stiu ce sa zic. Cert e ca la sotul meu a functionat. Ai putea sa incerci intrucat e naturista si nu ar putea sa-i faca rau. Inclusiv pe prospect se precizeaza ca se recomanda si pentru eczeme. Va doresc multa sanatate si te rog sa ma tii la curent in caz ca te hotarasti s-o folosesti.

Lucy spunea...

Multumesc pentru raspuns. Mi-a trimis mama din tara. Eu locuiesc in Grecia. Maine seara primesc pachetul. Deja are pe gat , pe barabei, se scarpina.. Mi-e mila de ea. Incerc sa evit cat posibil medicatia.

Anonim spunea...

Toate produsele Exhelios sunt foarte eficiente si ieftine. Eu folosesc numeroase produse: Crema Dr.Boici, Heosan, Stimuven, Crema de buze cu efect antiherpetic, gelul anticelulitic e fenomenal si sunt extrem de multumita, plus ca nu cheltuiesc multi bani.

Lavinia spunea...

Azi am inceput si eu sa ma dau cu Epitelin pe leziunile provocate de varicela pe fata mea. Sper sa functioneze deoarece una dintre urme este foarte mare si urata.

De cat timp a fost nevoie pentru ca sotul tau sa scape de eczeme?

Banuiesc ca nu exista nici o contraindicatie la utilizarea indelungata.

Multa sanatate tuturor!

Anonim spunea...

ma puteti ajuta prin a-mi spune daca o fii interzis in sarcina? sunt pe ultima suta de metri inainte de anaste si una din vergeturile ce le am pe burta mi-a crapat pana la sangerare. e ca o rana deschisa.eu ma tot fac, se cicatrizeaza bine dar nu stiu daca e ok. cu medicul nu am apucat sa vorbesc. va multumesc.
in alta ordine de idei, io stiu de crema asta ca fiind excelenta la herpes. in jumatate de ora de la aplicarea ei, herpesul imi dispare:)
ilinca

Anonim spunea...

salut, si eu am luat epitelin ,dar parca mai tare mai inroseste,eu am eczema, imi poti spune in cat timp ia trecut sotului ta?