luni, 1 iunie 2009

Comanda Babypoint

Pentru ca azi e ziua copiilor ce-ar fi mai potrivit decat sa abordez un subiect in directa legatura.
De cand am devenit mama am inceput sa constientizez mai bine cat de intoxicati suntem de chimicalele din alimente, care in cele din urma ne afecteaza sanatatea. In plus copii sunt mult mai sensibili decat noi pentru ca abia acum isi pun bazele sistemului imunitar si digestiv.
Astfel, am inceput sa ma documentez - in acest sens multumesc Mamicii bio si altor site-uri in domeniu - si sa analizez mai bine etichetele. Mi-am dat seama ca nici macar banalul lapte praf, pe care am inceput sa-l adaug in alimentatia puiului pe la 8 luni, nu este chiar ferit de anumiti aditivi nesanatosi pentru copii. Am inceput sa caut alternative ecologice si am descoperit ca exista formule bio de lapte praf si chiar meniuri la borcanel.
Pentru ca la noi nu prea exista in comert lapte praf bio am inceput sa caut si din intamplare am dat peste site-ul Babypoint unde am gasit si formule de lapte bio si piureuri la borcanel, de asemenea ecologice. Am facut comanda, cam cu strangere de inima nestiind cu ce ma voi pricopsi, si aceasta a sosit in 3 saptamani, deoarece ei fac livrarile direct din Germania.
Va atasez poza cu ce am comandat... o cutie lapte praf Hipp bio, Biscuiti Hipp bio si pentru ca se apropie concediul si nu stiu pe unde ajungem sa avem la noi si niste mancare la borcanel un meniu cu vita si unul cu peste, tot Hipp si tot certificate bio.



Pe toate acestea am platit 84 de lei, cu tot cu taxe postale (la ei taxele de transport din Germania in Romania sunt gratuite, insa pentru ca nu locuiesc intr-un oras unde au ei reprezentanti a trebuit sa mai platesc in plus 10 lei taxe postale).
In concluzie, sunt multumita de produse (sunt facute in Austria, nu in Ungaria cum am mai gasit eu borcanele Hipp la noi in supermarketuri), au termene de valabilitate pana in anul 2010 si singurul minus din punctul meu de vedere ar fi intervalul de timp pentru livrare.

6 comentarii:

Cristina - L`atelier Jolie spunea...

La multi ani copilasului tau! Retin si eu sfaturile pentru vremea cand voi fi mamica ...

Ioana spunea...

Multumesc mult Fluturas! Ma bucur ca tu consideri sfaturile mele folositoare.

Cristina - L`atelier Jolie spunea...

Ai grija si cu detergentii... S-a descoperit, de curand ca din cauza balsamului de rufe sunt multe cazuri de boli la copii. Detergentii si balsamul de rufe sunt facuti pe baza de petrol...

Cristina - L`atelier Jolie spunea...

Am un premiu pentru tine pe blog ... Te astept sa-l ridici

Mamica Bio spunea...

Ma bucur ca ai gasit informatii utile pe blogul meu :) Iti pot spune ca lapte praf bio se gaseste in farmaciile Dona ( de la Topfer) si mancarica la fel.Si la Mega Image au borcanele bio de la Hipp, cu retete noi. Avantajul e ca nu e nevoie sa astepti livrarea...

Ioana spunea...

Multumesc pentru sugestii "Mamica bio"!Din pacate stau intr-un oras unde nu exista Mega Image, dar ne descurcam noi pana la urma. Am observat ca in Carrefour au inceput sa introduca mai multe meniuri de la Hipp. Poate in viitorul nu prea indepartat se va schimba si la noi cate ceva.